Najnovšie recenzie zo sekcie Iontové nápoje
Dobrá príchuť-čierna ríbezľa.
- Používam dlhodobo a som veľmi spokojný.
Užívam počas cyklovýjazdu alebo aj bežne počas dňa výborná chuť zatiaľ odskúšané Mango
- Výborný
- Ja už to robím to beriem dlhšie ,pomáha mi to k rýchlejšej regenerácii nôh po cyklistike, lebo už som starší a potrebujem viac oddychu a pritom mesačne sám najazdím od 2000-2600km.
- Dobrá chuť
- Pomáha pri športovaní
Chutné…. Podľa návodu sladšie… tak treba viac nariediť….
- Po behu vždy dobre padne.
- chutný a vhodný na dobré doplnenie mineralov
Trochu väčšia flaša na pravidelné nosenie na trening. Prelial som si do menšej flašky.
Kvalitný doplnok stravy
Obľúbený, dobre poslúži hlavne v letných mesiacoch. Pre nás príchuť jahoda
Skvelá osviežujúca chuť hlavne na leto.
Pre dospeleho v pohode. Chcel som to vsak pre deti a az neskor som precital, ze to obsahuje aj kofein. Nebolo by zle spravit kategoriu ISO pre deti, ktore by obsahovali veci co su vhodne aj pre ne.
Maximalna spolojnost
Dobrá vstrebateľnosť aj chuť.
Dobrá vstrebateľnosť aj chuť.
Príjemná chuť, pre športovcov alebo aj len pre aktívnych ľudí alebo majú náročnejšie zamestnanie.
Výborná chuť a aj cena. Používa to moja dcéra prívesok športových aktivitách aby doplnila potrebné minerály a predišla únave a vyčerpanosti.
- Mam diabetes, pri väčšej námahe mi padala hladina cukru nebezpečné nízko. Pijem počas výjazdu a problém pominul.
Ze mam vysvetlit preco som si vybral takyto produkt - izotonicke napoje. Tak logicky asi preto, ze idem piect kolace a varit fazulovu polievku Akoze pardon, ale toto co je za otazka
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »